درباره سیلاژ بگر

در باره سیلاژ بگر

سیلاژ در بهترین کیفیت silage at its best

در باره سیلاژ بگر

سیلاژ به روش تونلی و تفاوت های آن ب ا روش سنتی( خندقی وسطحی)

یک دقیقه به ازای هر تن زمان می برد تا محصول سیلو شود و همین مهم ترین تفاوت آن با روش های دیگر است ، چون محصول سیلو شده ، کمترین زمان واکنش با اکسیژن را دارد .

چند لایه بودن کیسه های پلاستیکی ، موجب حفظ شیر آبه ، مواد مغذی ، دما ، رطوبت ، عطر و طعم محصول سیلو شده می شود .

به دلیل مهر و موم مستحکم در روش تونلی ، مانع از تکثیر باکتری های هوازی ، کپک ها و حشرات در سیلو می شود . به دلیل استفاده از پلاستیک های UV ضمانت ماندگاری بالا به محصول می دهد .

تخلیه یک سیلو به اندازه پر کردن آن مهم است و در روش تونلی به دلیل مساحت پایین سیلو ( قطر ” ۳ متر ” و طول یکنواخت ) مقدار تلفات و ضایعات سیلو در زمان برداشت بسیار کمتر از سیلو به روش سنتی است .

به دلیل متحرک بودن دستگاه سیلوبگر ، امکان سیلو کردن در هر مکانی فراهم می شودو این امر موجب کاهش هزینه های کشاورزان و دامداران است .

 

سیلو کردن و فشرده سازی در کیسه های پلاستیکی روش اثبات شده برای ذخیره سازی علوفه به صورت بی هوازی برای تغذیه دام در طول سال است .

اصل فرآیند فشرده سازی بستر سیلو با استفاده از دستگاه های پیشرفته با فناوری ” روتوری ” و ” اوگری ” به داخل تونل و سپس پرس در کیسه پلاستیکی متصل به دستگاه برای ایجاد یک محیط بدون اکسیژن است که با فشاری استاندارد فرآیند انجام میشود و هدف اصلی استفاده از دستگاه های سیلوبگر ، همین خودکار سازی کنترل فشار و بهینه سازی چگالی ذخیره سازی است که موجب کیفیت سیلو می شود .

با توجه به تمام موارد ذکر شده ، در روش بسته بندی تونلی ، علاوه بر افت بسیار کم محصول ، صرفه جویی در نیروی انسانی ، جلوگیری از هدررفت بیهوده طبیعی ، باعث کاهش افلاتوکسین ، کم شدن تلفات سقط جنین ، کیفیت تغذیه دام و در نهایت منابع ارائه شیر و گوشت با کیفیت و سلامت آحاد جامعه می شود .

مزایا منحصر به فرد سیلو نمودن به روش تونلی

 با توجه به ترکیب فیزیکی و چگالی محصولاتی همچون یونجه ، تریتیکاله ، کلزا ، فصیل ، جو و … ، بر اساس تحقیقات انجام شده در روش سنتی ( خندقی سطحی ) نمی توان فشار و تراکم محصول را تنظیم طولانی نخواهد داشت . اما دستگاه های سیلوبگر با کنترل فشار استاندارد توسط اپراتور دستگاه کیفیتی از عالی و ماندگار به محصول می دهند . و مزایای بیشماری دارد از جمله:

برداشت یک چین بیشتر از مزارع یونجه ، چون بلافاصله پس از برداشت امکان آبیاری مزرعه وجود دارد . برداشت بیشتر یونجه در هر هکتار چون ریزش برگ و ساقه که هنگام پرس اتفاق می افتد در این روش از بین می رود و در هر سیلو حفظ می شود .

سرعت حمل در هنگام برداشت یونجه سبب می شود آفات ، فرصتی برای ورود به سیلو پیدا نکنند امکان استفاده بهینه از یونجه چین اول و آخر که برای پرس کردن و خشک کردن مناسب نیستند حذف خطر آتش سوزی یونجه خشک قابلیت هضم بهتر و خوش خوراکی یونجه و درصد بالای پروتئین سیلوی یونجه ، نسبت به خشک شده حتی در چین اول 

تفاله چغندر قند و پسماند محصولات کشاورزی به دلیل بافت خمیری شکلی که دارند به روش سنتی نمی توان سیلو کرد ، زیرا برای فشرده کردن مواد ، لولدر قادر به حرکت بر روی آن نیست ، اما این مواد را میتوان با حفظ ظاهر ، طعم و بو ، حتی ماندگاری 18 ماهه ، به راحتی با دستگاه های سیلوبگر بسته بندی و استفاده نمود

کلام آخر

شرکت ایران سیلو بگر با در اختیار داشتن دستگاه های مدرن سیلو بگر ، از دو نوع اوگری و روتری آمادگی سیلو نمودن هر نوع محصول و پسماند کشاورزی را دارد . – نیروی کار مجرب ما ، به جهت رضایت دامداران و کشاورزان و ارائه بهترین کیفیت سیلو ، آماده است در چند شیفت کاری به صورت شبانه روزی انجام وظیفه نماید . – پشتیبانی فنی بالای مجموعه ، این امکان را فراهم آورده که در صورت خرابی دستگاه ، ظرف 24 ساعت دستگاه دیگری جایگزین شود . – کیسه های پلاستیکی بگ ، به تعداد فراوان ، همواره در انبار ذخیره است . – گارانتی خدمات انجام شده تا یک سال بعد از قرارداد ، تضمین می شود و پشتیبانی فنی هم خواهد داشت .